TV der bevæger dig

Skypumpe, lyn, hagl og masser af regn - men ingen større skader

00:59

Tirsdag eftermiddag og aften oplevede mange i Syd- og Sønderjyllands voldsomt vejr i form af kraftig regn, torden og hagl, ligesom en skypumpe passerede ved Bedsted. Voldsomt og dramatisk så det ud - men skaderne er få og små. Video: Rasmus Albertsen

Her har en seer fanget en skypumpe ved Bedsted tirsdag eftermiddag. Foto: Rasmus Albertsen

1 af 2

Tirsdag eftermiddag og aften oplevede mange i Syd- og Sønderjyllands voldsomt vejr i form af kraftig regn, torden og hagl, ligesom en skypumpe passerede ved Bedsted. Voldsomt og dramatisk så det ud - men skaderne er få og små.

Kælderen på politigården i Esbjerg blev oversvømmet af kloakvand, der trængte op fra kloakken under det voldsomme regnvejr sidst på tirsdag eftermiddag, ligesom det skete flere andre steder i byen. 

Læs også DMI: Der er udsigt til kraftig regn i eftermiddag og aften

På Fanø faldt der store hagl og ved Bedsted passerede en skypumpe (se video øverst) - alt sammen uden at anrette større skader. 

- Vi har ingen meldinger om større problemer eller skader på grund af det voldsomme vejrs passage af området, men række steder var kørebaner og parkeringspladser oversvømmede, siger vagtchef Søren Strægaard, Syd- og Sønderjyllands Politi, onsdag morgen til TV SYD.

Samme melding kommer fra vagtchef Hans Hoffensetz fra Sydøstjyllands Politi i Horsens.

DMI har målt 3609 lyn over hele landet - og størstedelen i TV SYDs område: 

 

 

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu