TV der bevæger dig

Slår alarm mod indbrudstyve

02:47

En tyv blev fotograferet af et overvågningskamera i Rødekro.

1 af 2

Syd- og Sønderjyllands Politi har udsendt en usædvanlig advarsel mod indbrudstyve i den kommende weekend.

- Der har den seneste tid været en markant stigning i antallet af indbrud i weekenderne. Syd- og Sønderjyllands Politi beder derfor borgerne om at være ekstra opmærksomme og om at være politiets øjne denne weekend og de kommende weekender, hedder det i alarmen.

Politiet regner med, at omrejsende kriminelle begår indbruddene. Det understøttes af, at indbruddene især sker nær motorveje og andre større veje.

- Derfor er det vigtigt, at borgerne holder øje med, om der færdes biler eller personer som ikke plejer at være i kvarteret, eller som har en mistænkelig adfærd, siger politiinspektør Svend Erik Larsen, Syd- og Sønderjyllands Politi.

Særligt varebiler og små lastbiler kan være interessante for politiet. Også grupper eller enkeltpersoner, der indlogerer sig i sommerhusområder og på campingpladser, færdes i skovområder og som kommer eller går på påfaldende tidspunkter, vil politiet gerne høre om.

Du kan ringe til Syd- og Sønderjyllands Politi på telefon 1-1-4. Hvis du opdager et indbrud, som er i gang, skal du ringe 1-1-2.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden