TV der bevæger dig

Slår alarm mod indbrudstyve

02:47

En tyv blev fotograferet af et overvågningskamera i Rødekro.

1 af 2

Syd- og Sønderjyllands Politi har udsendt en usædvanlig advarsel mod indbrudstyve i den kommende weekend.

- Der har den seneste tid været en markant stigning i antallet af indbrud i weekenderne. Syd- og Sønderjyllands Politi beder derfor borgerne om at være ekstra opmærksomme og om at være politiets øjne denne weekend og de kommende weekender, hedder det i alarmen.

Politiet regner med, at omrejsende kriminelle begår indbruddene. Det understøttes af, at indbruddene især sker nær motorveje og andre større veje.

- Derfor er det vigtigt, at borgerne holder øje med, om der færdes biler eller personer som ikke plejer at være i kvarteret, eller som har en mistænkelig adfærd, siger politiinspektør Svend Erik Larsen, Syd- og Sønderjyllands Politi.

Særligt varebiler og små lastbiler kan være interessante for politiet. Også grupper eller enkeltpersoner, der indlogerer sig i sommerhusområder og på campingpladser, færdes i skovområder og som kommer eller går på påfaldende tidspunkter, vil politiet gerne høre om.

Du kan ringe til Syd- og Sønderjyllands Politi på telefon 1-1-4. Hvis du opdager et indbrud, som er i gang, skal du ringe 1-1-2.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden