Slap heldigt fra natlige brande

Natten til onsdag slap beboere heldigt fra brande i Aabenraa og Varde.

Brandfolk fra Brand & Redning Sønderjylland og Sydvestjysk Brandvæsen har været i aktion natten til onsdag i henholdsvis Aabenraa og Varde. I begge tilfælde blev skaderne begrænset til bygninger og inventar, mens beboerne kom ud i tide.

I Aabenraa gik alarmen onsdag morgen klokken 04.25 om en brand på et værelse på sygehusets psykiatriske afdeling. 

Brand & Redning Sønderjylland var hurtigt fremme og fik to personer ud, inden de kom noget til. De blev dog begge sendt på skadestuen til tjek for røgforgiftning.

I Varde opdagede beboerne i en villa på Drosselvej kort efter klokken 23 tirsdag aften, at det brændte i et værksted ved husets garage.

Her fik Sydvestjysk Brandvæsen begrænset skaderne til værksted og garage, mens ingen mennesker kom noget til - ud over forskrækkelsen. Til gengæld kunne de glæde sig over, at husets røgalarmer virkede og var årsag til, at ilden blev opdaget så hurtigt, at skaderne kunne begrænses.

- I Varde opstod ilden efter alt at dømme ved et batteri, der var sat til opladning i værkstedet, mens årsagen til branden på Psykiatrisk afdeling på sygehuset i Aabenraa ikke er kendt endnu, siger vagtchef Erik Lindholdt, Syd og Sønderjyllands Politi, onsdag morgen til TV SYD.