TV der bevæger dig

Slap heldigt fra natlige brande

I Aabenraa gik alarmen onsdag morgen klokken 04.25 om en brand på et værelse på sygehusets psykiatriske afdeling. Brand & Redning Sønderjylland var hurtigt fremme og fik to personer ud, inden de kom noget til. Arkivfoto: Brand & Redning Sønderjylland.

Natten til onsdag slap beboere heldigt fra brande i Aabenraa og Varde.

Brandfolk fra Brand & Redning Sønderjylland og Sydvestjysk Brandvæsen har været i aktion natten til onsdag i henholdsvis Aabenraa og Varde. I begge tilfælde blev skaderne begrænset til bygninger og inventar, mens beboerne kom ud i tide.

I Aabenraa gik alarmen onsdag morgen klokken 04.25 om en brand på et værelse på sygehusets psykiatriske afdeling. 

Brand & Redning Sønderjylland var hurtigt fremme og fik to personer ud, inden de kom noget til. De blev dog begge sendt på skadestuen til tjek for røgforgiftning.

I Varde opdagede beboerne i en villa på Drosselvej kort efter klokken 23 tirsdag aften, at det brændte i et værksted ved husets garage.

Her fik Sydvestjysk Brandvæsen begrænset skaderne til værksted og garage, mens ingen mennesker kom noget til - ud over forskrækkelsen. Til gengæld kunne de glæde sig over, at husets røgalarmer virkede og var årsag til, at ilden blev opdaget så hurtigt, at skaderne kunne begrænses.

- I Varde opstod ilden efter alt at dømme ved et batteri, der var sat til opladning i værkstedet, mens årsagen til branden på Psykiatrisk afdeling på sygehuset i Aabenraa ikke er kendt endnu, siger vagtchef Erik Lindholdt, Syd og Sønderjyllands Politi, onsdag morgen til TV SYD.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden