TV der bevæger dig

Slesvigsk Parti: Flygtningene er velkomne

1 af 2

- Vi ønsker ikke, at flygtningedebatten skal være domineret af fjendtlighed, siger Stephan Kleinschmidt, byrådsmedlem i Sønderborg Kommune for Slesvigsk Parti.

Slesvigsk Parti blander sig nu også i flygtningedebatten med en annonce, der byder flygtningene velkommen til Sønderjylland.

- Tag godt imod de mange flygtninge, der lige nu har behov for vores hjælp, står der blandt andet i annoncen fra Slesvigsk Parti.

Annoncen er blevet trykt i lokale dagblade i Tønder, Aabenraa, Haderslev og Sønderborg, og fra partiets side håber de, at annoncen kan fungere som et positivt indspark i flygtningedebatten.

- Vi savner nuancer i debatten om den aktuelle flygtningestrøm, og vi er trætte af, at man mistænkeliggør flygtningene. Vi ønsker ikke, at flygtningedebatten skal være domineret af fjendtlighed, siger Stephan Kleinschmidt, der er byrådsmedlem i Sønderborg Kommune for Slesvigsk Parti, til TV SYD.

Annoncen er et forsøg på at gøre Slesvigsk Parti mere synlige, forklarer Stephan Kleinschmidt.

- Slesvigsk Parti vil gerne blande sig noget mere i debatten, end vi hidtil har gjort. Det her er en problemstilling, som er tæt på sønderjyderne, og derfor er det vigtigt, at vi træder i karakter, siger Stephan Kleinschmidt.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden