Slesvigsk Parti: Flygtningene er velkomne

- Vi ønsker ikke, at flygtningedebatten skal være domineret af fjendtlighed, siger Stephan Kleinschmidt, byrådsmedlem i Sønderborg Kommune for Slesvigsk Parti.

Slesvigsk Parti blander sig nu også i flygtningedebatten med en annonce, der byder flygtningene velkommen til Sønderjylland.

- Tag godt imod de mange flygtninge, der lige nu har behov for vores hjælp, står der blandt andet i annoncen fra Slesvigsk Parti.

Annoncen er blevet trykt i lokale dagblade i Tønder, Aabenraa, Haderslev og Sønderborg, og fra partiets side håber de, at annoncen kan fungere som et positivt indspark i flygtningedebatten.

- Vi savner nuancer i debatten om den aktuelle flygtningestrøm, og vi er trætte af, at man mistænkeliggør flygtningene. Vi ønsker ikke, at flygtningedebatten skal være domineret af fjendtlighed, siger Stephan Kleinschmidt, der er byrådsmedlem i Sønderborg Kommune for Slesvigsk Parti, til TV SYD.

Annoncen er et forsøg på at gøre Slesvigsk Parti mere synlige, forklarer Stephan Kleinschmidt.

- Slesvigsk Parti vil gerne blande sig noget mere i debatten, end vi hidtil har gjort. Det her er en problemstilling, som er tæt på sønderjyderne, og derfor er det vigtigt, at vi træder i karakter, siger Stephan Kleinschmidt.