TV der bevæger dig

Smag på en østers-øl

Foto: Ina Clausen, TV SYD

Fanø Bryghus inviterede onsdag indenfor til smagsprøver på Oyster Stout. Lavet med Vadehavets østers.

Fanøs lokale bryghus giver i vinterferien mulighed for at se brygmesteren over skulderen. 

Onsdag blev der brygget Oyster Stout. En næsten sort stout lavet på østers, der er høstet i Vadehavet.

- Selvfølgelig skal vi lave en stout på østers. Vi har jo råvarerne i gåafstand fra bryggeriet. Vi skal bruge de lokale råvarer, når vi har muligheden, siger direktør for Fanø Bryghus, Claus Winther, til TV SYD.

Ud over at se, hvordan østers-øl bliver fremstillet, så gav bryghuset også en smagsprøve på den specielle øl, der kun bliver brygget en gang om året.

Oyster Stout fra Fanø blev første gang brygget i 2012.

 

 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden