Smalt KIF-mandskab lurede på sensationen

KIF Kolding København var tæt på sensationen på udebane mod Barcelona, men de løb tør for kræfter.

Det er sjældent, at man kan være særligt tilfreds med et nederlag. Og man skal være ualmindeligt blåøjet, hvis man tror, at spillere som Kasper Hvidt, Lars Jørgensen og Bo Spellerberg ikke ærgrede sig gevaldigt, da haluret lød lørdag aften i Barcelona, og KIF tabte med 25-28 mod den spanske overmagt.

Der er også grund til at ærgre sig. Særligt når man tænker på, hvor tæt KIF Kolding København var på en sensationssejr over den spanske overmagt. Men omvendt er der også meget at glæde sig over. KIF Kolding København har nemlig stor ære af Champions League kampen mod mægtige Barcelona.

Midtvejs i første halvleg havde KIF Kolding København nemlig de mangedobbelte spanske mestre i knæ. 2-10 stod der, og KIF var i kontrol af kampen. Den spanske mestertræner Xavier Pasqual måtte derfor arbejde mere, end han er vant til på sidelinjen. Verdensstjerner blev hevet ud, og endnu større stjerner kom på banen.

Barcelona halede dog mere og mere ind på KIF, og ved pausen var stillingen 11-13. KIF arbejdede godt hele kampen igennem, men til sidst måtte de sande, at kræfterne slap op – naturligt nok når kun ni markspillere var på holdkortet.

KIF tabte kampen med 28-25, men hold da op hvor var de tæt på. Det kan man både glæde sig og ærgre sig over.