Sneen bliver liggende ind i vinterferien

Mange kan nyde vinterferien i hjemlige omgivelser med sne, da frosten varer ved ind i næste uge og bevarer den sne, der er faldet i store dele af TV SYDs område.

Weekenden byder på nattefrost, enkelte snedrys og gode muligheder for at se solen i hele landet. Det betyder gode muligheder for både ski- og kælketure i de områder, der har fået mest sne.

Omkring Horsens og Hedensted ligger der flere steder op mod 15-20 centimeter sne, mens landskabet ved vestkysten fortsat er mere grønt end hvidt.

Her kan du se de aktuelle snedybder på DMIs kort.
Her kan du se de aktuelle snedybder på DMIs kort.

Koldt og vinterligt med gode muligheder for at se solen. Sådan lyder den korte version af prognosen for den kommende weekend ifølge Danmarks Meteorologiske Institut (DMI).

Fredag vil det holde tørt de fleste steder i landet. Kun i Nordjylland vil der være mulighed for nedbør i form af en smule sne.Temperaturerne falder til et par grader under frysepunktet natten til lørdag, der vil blive weekendens flotteste dag. 

I løbet af lørdag eftermiddag vil der komme flere skyer ind over landet østfra, og især ved de østvendte kyster vil vinden tage til.

Det kolde vejr fortsætter, og frosten vender tilbage natten til søndag. Søndag vil solen igen blive fortrængt bag et skydække, mens vinden kun stedvist vil være frisk.