Snefygning og glatte veje uden uheld

Nattetimerne og de tidlige morgentimer mandag var udendørs præget af snefygning, kulde og glatte veje. Indtil ved seks-tiden er der ikke sket uheld af betydning i trafikken i TV SYDs område.

I det vestjyske begyndte det at sne ved 01-tiden i nat og så bredte sne-vejret sig østover. Der er dog ikke faldet de store mængder - men den kraftige blæst giver fygning og sårlig sigtbarhed.

På Vejle Fjord-broen advares bilisterne om kraftig sidevind. Trafikken på motorvej E 45 foregår i et spor i begge retninger med en hastighed på omkring 80 kliometer i timen.

- Kør hjemmefra i god tid og hold afstand, lyder rådet fra vagtchef Morten Vegger hos Sydøstjyllands Politi mandag morgen.

Pas på isslag

- Det er rigtigt glat derude, og vi har haft saltvogne ude og salte i hele landet på de større statsveje, oplyser Anders Bach Sørensen, som er vagthavende i Vejdirektoratets Trafikinformationscenter til Ritzau.

- Der er faldet isslag i bl.a. ved Fredericia og på Vestfyn, siger Anders Bach Sørensen.

- Man skal alle steder i landet være meget påpasselig og køre efter forholdene. Og køre forsigtigt og stille og roligt, siger Anders Bach Sørensen.

- Man skal være opmærksom på, at det kan være glat. Om det er sne- eller isglat, det varierer lidt rundt omkring i landet, tilføjer den vagthavende i trafikinformationscentret.