TV der bevæger dig

Snefygning og glatte veje uden uheld

1 af 2

Nattetimerne og de tidlige morgentimer mandag var udendørs præget af snefygning, kulde og glatte veje. Indtil ved seks-tiden er der ikke sket uheld af betydning i trafikken i TV SYDs område.

I det vestjyske begyndte det at sne ved 01-tiden i nat og så bredte sne-vejret sig østover. Der er dog ikke faldet de store mængder - men den kraftige blæst giver fygning og sårlig sigtbarhed.

På Vejle Fjord-broen advares bilisterne om kraftig sidevind. Trafikken på motorvej E 45 foregår i et spor i begge retninger med en hastighed på omkring 80 kliometer i timen.

- Kør hjemmefra i god tid og hold afstand, lyder rådet fra vagtchef Morten Vegger hos Sydøstjyllands Politi mandag morgen.

Pas på isslag

- Det er rigtigt glat derude, og vi har haft saltvogne ude og salte i hele landet på de større statsveje, oplyser Anders Bach Sørensen, som er vagthavende i Vejdirektoratets Trafikinformationscenter til Ritzau.

- Der er faldet isslag i bl.a. ved Fredericia og på Vestfyn, siger Anders Bach Sørensen.

- Man skal alle steder i landet være meget påpasselig og køre efter forholdene. Og køre forsigtigt og stille og roligt, siger Anders Bach Sørensen.

- Man skal være opmærksom på, at det kan være glat. Om det er sne- eller isglat, det varierer lidt rundt omkring i landet, tilføjer den vagthavende i trafikinformationscentret.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden