Snekampen i Horsens endte uden scoringer

Under umulige forhold spillede AC Horsens og AaB 0-0, og dermed er AaB fortsat på sidstepladsen i Superligaen.

Trods en mand i overtal i mere end en halvleg formåede AaB ikke at hente alle tre point i Superligaens mandagskamp i Horsens, som sluttede 0-0.

Dermed slap Horsens helskindet fra Allan K. Jepsens udvisning i første halvleg, og faktisk var hjemmeholdet i lange perioder det bedste hold på banen.

Det var helt umulige forhold for spillerne, der skøjtede rundt på en overflade, som var en blanding af mudder og sne, mens den iskolde blæst føg hen over stadion. Derfor kunne man dårligt bebrejde de to hold, at kampen var relativt fattig på højdepunkter.

Udvisning

Det var meget betegnende for forestillingen, at første halvlegs mest bemærkelsesværdige episode var udvisningen af AC Horsens' vikar på venstre back, Allan K. Jepsen, der to gange mistimede sine tacklinger på det glatte græs og dermed efterlod sine holdkammerater i undertal i mere end en halvleg.

Indtil da havde hjemmeholdet været bedst, men det var faktisk AaB, der var tættest på scoring før pausen, da Jeppe Curth og Mathias Wichmann i samme angreb kiksede på klos hold foran Søren Jochumsens mål.

Trods en mand mere på banen lykkedes det aldrig for alvor AaB at få sat Horsens under pres. Og da hjemmeholdet naturligt nok blev mere påpasselige, var det ganske sparsomt med underholdningen i anden halvleg. Den ellers afslutningssikre Nicklas Helenius sparkede forbi bolden i en oplagt scoringsposition, men ellers formede halvlegen sig som et langt midtbaneslag uden åbninger.

Med det uafgjorte resultat er AaB stadig sidst i Superligaen, mens Horsens passerer Lyngby på femtepladsen.