Snupper målmand i Vejle

Fodboldklubberne i 1. division i det østjyske går nu på strandhugst hos hinanden. Vejle Boldklub må således afgive deres målmand, Kasper Jensen, til nedrykkede Silkeborg.

Kasper Jensen kom til Vejle i foråret og fortrængte den anden målmand, Kristian Fæste, på den vigtige plads. Men Kasper Jensen blev i stedet syndebuk for Vejles fiasko i foråret, bl.a. ved at begå et straffespark og blive udvist i en af de afgørende kampe.

Kasper Jensen har tegnet en kontrakt på to år med Silkeborg, som rykkede ud af superligaen - og som regnes som en af favoritterne til oprykning i næste sæson.

- Det passer mig rigtig godt, at jeg nu har mindst to år i Silkeborg, som jeg kender som en traditionsklub med styr på tingene og en god organisation. Høje sportslige ambitioner passer mig rigtig godt, så også på den måde er Silkeborg en attraktiv klub med nogle stærke værdier, siger Kasper Jensen til Silkeborgs IFs hjemmeside.

Og i Silkeborg glæder de sig også:

- Det har været vigtigt for os at hente en god, stabil målmand til klubben, og det er lykkedes med tilknytningen af Kasper Jensen, siger sportschef Peder Knudsen. Han kender allerede 1. division efter at have stået for Vejle Boldklub i foråret, og han får en nøglerolle i vores bestræbelser på at vende tilbage til Superligaen så hurtigt, som muligt.

Nøglespiller til Horsens

Vejle Boldklub har også afgivet en nøglespille til den anden nedrykker fra superligaen, AC Horsens. Her spiller forsvarspilleren Erik Marxen fra næste sæson. I øvrigt som holdkammerat til den tidligere Vejle-anfører Steffen Kielstrup.