Socialdemokrater vil ikke støtte de røde

Vejle Boldklub får alligevel ikke Vejle Kommune som en af klubbens helt store sponsorer.

Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

I sidste øjeblik har Socialdemokraterne meddelt borgmester Arne Sigtenbjerggaard (V), at gruppen ikke kan støtte en samarbejdsaftale, der vil koste kommunen 900.000 kroner fordelt over tre år.

Socialdemokraterne havde ellers sagt ja, da sagen for fjorten dage siden blev behandlet i økonomiudvalget. Men nu siger gruppeformand Søren Peschardt:
 - Vi vil kun være med til en aftale, der giver Vejle Boldklub  det samme, som kommunen i dag betaler for to kampsponsorater om året. Det svarer til 150.000 kroner - eller cirka det halve af den nye aftale.

Socialdemokraternes melding betyder formentlig, at sagen om en reklameaftale med Vejle Boldklub bliver trukket fra dagens byrådsmøde. Uden en samlet socialdemokratisk gruppe står det klart, at der ikke er flertal for det store sponsorat:
 - Det ærgrer mig. Pengene skulle jo hentes fra den pulje, vi i forvejen bruger til at reklamere for kommunen. De 300.000 svarer vel cirka til to helsides annoncer i Jyllandsposten om søndagen, og vi ville få masser af god reklame ud af aftalen med VB, siger borgmester Arne Sigtenbjerggaard, Venstre,  til Vejle Amts Folkeblad.