Søger efter Emilie ved Hedensted efter tip fra clairvoyant

Omkring 20 frivillige fra hele Jylland ledte lørdag eftermiddag uden resultat efter Emilie Meng fra Korsør, der har været forsvundet i næsten to måneder. En synsk person mener, at Emilie kan findes i et skovområde mellem Lindved og Øster Snede.

Siden den 10. juli har politiet og flere hundrede frivillige ledt efter den dengang 17-årige Emilie Meng, der ikke er set siden hun tidlig morgen var på var hjem fra byen. Men endnu uden held. 

Nu har en synsk person ledt en gruppe frivillige på eftersøgning i et skovområde omkring Øster Snede ved Hedensted, hvor den  clairvoyante mener, at Emilie Meng kan findes.

Lørdagens eftersøgning er organiseret af Malene Christensen fra Esbjerg via Facebookgruppen Eftersøgning af Emilie Meng i Jylland.

Der er mødt omkring 20 frivillige op fra hele Jylland - og de finkæmmer nu området ved Øster Snede:

- I den her situation må intet være uforsøgt af hensyn til Emilies Mengs familie. Vi vil forfølge et hvert spor uanset hvor spinkelt det kan synes, siger Malene Christensen til TV SYD.

Emilies Mengs forsvinden har fået mange til at reagere på Facebookgruppen Eftersøgningen af Emilie Meng  - og mange har også deltaget i store eftersøgninger på Sjælland.

Flere synske personer har peget på, at Emilie Meng kunne findes i Jylland, men først nu har en henvendelse været geografisk specifik nok til en egentlig eftersøgning.

Lørdagens eftersøgning sluttede uden spor af den forsvundne pige.
 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.