TV der bevæger dig

Søger kikkerter til My Fair Lady

Har du en gammel kikkert, du kan undvære, så kan den komme med i My Fair Lady.

Den vestjyske amatørscene, 7-kanten, er på udkik efter gamle kikkerter. De mangler denne rekvisit til den store væddeløbsscene i musicalen My Fair Lady, som har premiere sidst på måneden.

Amatørscenen opfordrer derfor folk i området til at lede efter gamle kikkerter, som eventuelt kan bruges i forestillingen. De behover ikke engang at være funktionsdygtige...

7-kanten opfører My Fair Lady til Varde Sommerspil - med premiere 29 juni.

Ascot-scenen

I den klasiske forestilling er den berømte scene, hvor miss Doolittle skal afprøve sit sprog til det klassiske hestevæddeløb Ascot.

- Skuespillerne er iført tidssvarende kostumer. De håndlavede hatte og skoene er autentiske, men der mangler 12-15 kikkerter for at skabe det rigtige billede af publikum på en væddeløbsbane, noterer Per Høst-Madsen fra 7-kanten.

Gi'r en kop kaffe

I 7-kanten føler de sig overbevist om, at der i mange hjem ligger gamle kikkerter, som er afløst af nye vidundere, og det er de gamle udslidte kikkerter amatørscenen er ude efter.

Hvis du finder en gammel kikkert i dine gemmer, kan den afleveres i den skurvogn, som er døbt Æ Skur i Arnbjerg Anlægget de næste to lørdag formiddag. 7-kanten byder på en kop kaffe, hvis du møder op med en gammel kikkert.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden