TV der bevæger dig

Søger vidner til dødskørsel

Det var en bil som denne, som den 25-årig kørte i før ulykken i Aabenraa tirsdag aften. Den havde tyske nummerplader med FL som de første bogstaver.

Har nogen set en stor Mercedes køre råddent her?

Her skete ulykken i Aabenraa tirsdag aften, hvor en 55-årig mand blev påkørt.

1 af 3

Politiet efterlyser vidner, som har set en grå Mercedes køre råddent i Aabenraas gader i minutterne op til en dødsulykke tirsdag aften.

Andre vidner har fortalt politiet, at en 25-årig mand, som kørte i Mecedes på tyske nummerplader, også kørte vanvittigt kort før ulykken på Tøndervej, hvor en 55-årig mand blev påkørt. Den 55-årige døde senere af sine kvæstelser.

Den 25-årige mand flygtede fra stedet, men blev anholdt ved grænsen. Han er sigtet for uagtsomt manddrab, men politiet kunne ikke få en dommer til at varetægtsfængsle vanvidsbilisten.

- Der var forskellige oplysninger om bilistens fart, siger vicepolitiinspektør Knud Reinholdt til TV SYD. Derfor lykkedes det ikke at få manden fængslet. Så vi er interesseret i, om nogen har set en grå Mercedes kørte stærkt i tiden op til ulykken.

Den 25-årige kørte i en Mercedes Benz årgang 2005 model C55 med 350 HK. De tyske nummerplader begynder med FL og indeholder bogstaverne RM og fire cifre.

- Det er en meget kraftig motor, så vi er interesseret i at høre, om nogen har set den tyske bil før ulykken, siger Knud Reinholdt.

- Vi ved ikke, hvor den 25-årige har kørt før ulykken, som sker, da han er på vej mod øst ad Tøndervej, siger Knud Reinholdt. Men der kan sikkert være tale om Vestvejen, Rugkobbel og Tøndervej.

- Vi har bemærket i nogle af de kommentarer, der har været til artiklen i lokalavisen, at flere har bemærket tyske biler, som har kørt råddent i Aabenraa. Men vi ved ikke, om det er op til ulykken, som skete tirsdag aften kl. 19.57.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden