Sølvvindere spiller revanche mod Holland i Horsens

Casa Arena i Horsens danner fredag den 15. september rammen om et revancheopgør mellem fodboldkvinderne fra Holland og Danmark.

Danmark med bl.a. Sanne Troelsgaard og Stina Lykke Petersen møder nemlig Holland i en testkamp i Horsens den 15. september forud for kvalifikationskampene til verdensmesterskaberne i Frankrig.

Her er Danmark i gruppe med Sverige, Ukraine, Kroatien og Ungarn. 

Ungarn bliver den første modstander den 19. september i Ungarn. Fire dage inden kampen mod Ungarn får landsholdet mulighed for at få revanche mod europamestrene, når de møder Holland til en testkamp i Horsens.

I finalen i Enchede blev hjemmebaneholdet en for stor mundfuld for de danske kvinder, der trods en tidlig føring måtte se sig slået 4-2 i en medrivende finale foran næsten 30.000 tilskuere.

For landsholdsspiller Sanne Troelsgaard er revanchen for EM-finalen tiltrængt, så der bliver ikke givet ved dørene i opgøret på jysk grund:

- Vi kommer til kampen med en kæmpe gejst, for vi skal vise, at de ikke kan vinde over os på dansk grund. Holland spillede en fantastisk kamp mod os til EM-gruppespillet, men hvis vi spiller op til vores bedste som vi har vist i den her turnering – så kan vi slå dem! Vi skal give dem kamp til stregen og give fansene i Horsens en helt særlig fodboldoplevelse, siger Sanne Troelsgaard i en pressemeddelelse fra DBU. 

I Horsens glæder man sig til at lægge græs til testkampen for kvindelandsholdet. 

- Der har gennem den seneste tid været stor og fortjent interesse for og fokus på det danske kvindelandshold og kvindefodbold i det hele taget, og i Horsens har vi gennem årene haft en virkelig stærk tradition for at udvikle talentfulde spillere. Derfor er det helt fantastisk, at vi nu – som de første - får mulighed for at præsentere de danske finalister ved EM. Det er selvfølgelig mit håb, at Casa Arena bliver fyldt, for vores fodboldstjerner fortjener virkelig en kæmpehyldest fra det danske fodboldpublikum, siger Horsens borgmester, Peter Sørensen.

Kampen spilles fredag den 15. september kl. 18.

L