TV der bevæger dig

Søndagens overblik: Sådan bliver dagen

I eftermiddag og aften er der langs hele vestkysten varslet kuling af stormstyrke og kraftige vindstød. Det betyder, at der er risiko for nedfaldne tagsten eller væltede træer.

DMI forudser, at vejret vil være voldsomst langs hele Jyllands vestkyst, men også inde i landet kan man opleve kuling.

I nat fandt Syd- og Sønderjyllands Politi Felix (en sort Vallak) og Elmelys Bob (en sort/brun hingst) på Tøndervej ved Ustrup i Vojens. Hestene var ude og spadsere en tur, da patruljen fandt dem. Felix og Elmelys Bob er nu lukket inde på en gårdsplads, og Syd- og Sønderjyllands Politi vil rigtig gerne høre fra en ejer. Er du hestenes ejer, eller kender du vedkommende, så kan politiet træffes på tlf. 114. 

Fra morgenen er der ingen meldinger fra Vejdirektoratet, DSB eller Sydtrafik om uregelmæssigheder i trafikken eller ændringer i køreplanen. Vær dog opmærksom på, at vejret kan give lokale udfordringer med væltede træer på togskinner eller veje.

Husk, at du altid kan følge de helt aktuelle meldinger om biltrafikken på trafikken.dk og for tog på DSB.

Du kan forvente en våd søndag morgen med en del regn. Midt på dagen klarer det lidt op, inden det sidst på eftermiddagen blæser op og giver kuling med vindstød af stormstyrke.

Temperaturen bliver mellem fire og otte grader.   

 

Tak, fordi du læste med!

Med venlig hilsen

Line Guldager Hansen

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu