TV der bevæger dig

Sønderjyske-chef før sæsonstart: Vi vil gøre vores ypperste

00:36

Spillerne i Sønderjyske er kommet på græs igen efter en kort sommerferie. Video: Vibeke Illum Marcussen, TV SYD

Sportschef Hans J. Haysen er ikke i tvivl om, at hans spillere er hurtigt varme igen. Foto: Vibeke Illum Marcussen, TV SYD

1 af 2

Sønderjyskes superliga-spillere er tilbage fra sommerferie. Nu skal der trænes hårdt inden sæsonstarten mod Randers FC den 15. juli.

Superliga-spillerne fra Sønderjyske er tirsdag vendt tilbage fra sommerferien. Holdet fra Haderslev indleder træningen med en række nye ansigter i truppen, og nu skal der trænes op til sæsonstart.

Vi skal i form først og fremmest. Så skal vi gå ind i en sæson, hvor vi endnu en gang vil gøre vores ypperste. Det er det, Sønderjyske står for.

Hans J. Haysen, sportschef, Sønderjyske

- Nu skal vi se, om de stadig er i form. De er jo på vej til at varme op til den første test, de skal have. Jeg kender spillerne så godt, at de jo godt ved, at vi snart skal i gang med turneringer igen, så jeg går stærkt ud fra, at de er klar, fortæller Hans J. Haysen, sportschef, Sønderjyske, til TV SYD.

Og målet for Sønderjyske er lige så klart som altid.

- Vi skal først og fremmest i form. Så skal vi gå ind i en sæson, hvor vi endnu en gang vil gøre vores ypperste. Det er det Sønderjyske står for, siger Hans J. Haysen.

Sønderjyskes sæson fløjtes i gang mod Randers FC lørdag den 15. juli. 

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu