Sønderborg har Jyllands bedste Netto-butik

Netto-butikken på Grundtvigs Plads i Sønderborg er blevet kåret som årets bedste i Jylland.

Det var en både stolt og overrasket butikschef, der modtog titlen og pokalen, der markerer, at han står i spidsen for den bedste Netto-butik i Jylland.

 - I mine øjne er det noget af det største, man kan opnå som butik. Det er meget overvældende og en kæmpe anerkendelse. Nu glæder vi os bare til at fejre det sammen med vores kunder, siger Søren Eilersen, butikschef i Netto på Grundtvigs Plads, i en pressemeddelelse til TV SYD.

Kåringen som den bedste jyske Netto-butik bliver fejret med kunderne fredag den 29. april med særlige tilbud samt bamser og slikposer til børnene.

I følge regionschefen for alle Netto-butikker vest for Storebælt, Claus Sjödin, får butikken på Grundtvigs Plads udemærkelsen, fordi den i følge ham fremstår flot og fyldt med varer, og fordi den har god kundeservice samt et stærks sammenhold blandt medarbejderne. 

 

I alt får tre butikker i Netto-kæden hvert år titlen som den bedste. Der bliver fundet én vinder vest for Storebælt, én vinder i København og én vinder på det øvrige Sjælland.