Sønderborg-revy med succes

Om to uger starter den populære Sønderborg Sommer Revy for 31. gang. I dag samledes holdet bag revyen. Der er store forventninger til dem, for sidste år satte revyen tilskuerrekord.

Lejf Maibom er som sædvanlig hovedmand bag revyen, der i år har titlen "Lige til grænsen". På de skrå brædder får han først og fremmest hjælp af skuespiller Flemming Jensen.

- Vi går lige til grænsen, og vi går sikkert også over nogens grænse ind imellem. Det er jo en del af revyens væsen. Og så bor vi jo lige til grænsen, så på den måde har det den der dobbelthed, som jeg synes er lidt sjov at bruge, siger Flemming Jensen til TV SYD.

Sidste år var revyen udsolgt fra start til slut, og den satte endnu engang tilskuerrekord med 24.531 besøgende til 48 forestillinger. I år håber Flemming Jensen, at revyen vil blive ligeså stor en succes.

- Man synes jo altid en tilbagegang ville være trist, så mit første mål er at fastholde positionen. Det ser heldigvis rigtig godt ud. Vi har allerede solgt godt 18.500 billetter ud af de 23.000, vi har til salg, siger Flemming Jensen til TV SYD.

Udover Flemming Jensen har rollelisten også andre tidligere nissebandemedlemmer på rollelisten. Det er skuespillerinderne Ann Hjort og Trine Gadeberg. De får selvskab på scenen af Kasper Gattrup og Thomas Pakula.

Sønderborg revyen har premiere den 25. maj og løber i to måneder.