Sønderjyder delte point med nordjyder

Måltavlen viste 1-1 ved slutfløjt, da Sønderjyske tirsdag tog imod Aab.

Sønderjyske kunne have skabt en hul til forfølgerne fra Aab i spillet om slutspilspladser i Superligaen. Men sådan gik det desværre ikke.

For selvom Marc Dal Hende bragte sønderjyderne foran tidligt i kampen, så var scoringen i det 12. minut ikke nok.

Den holdt godt nok helt til pausen – og endda også et godt stykke ind i anden halvleg.

Men i det 73. minut scorede Kasper Risgård til 1-1 på straffe for Aab. Det skete efter Pierre Kanstrup kom for sent i en duel og nedlagde Jakob Ahlmann fra Aab.

Efter 19 spillede kampe er Sønderjyske fortsat nummer seks i Superligaen med 28 point. Onsdag klokken 18.00 spiller de nærmeste forfølgere, AC Horsens, på udebane mod FC Nordsjælland.