Sønderjysk dansktop-talent løb med stor hæder

Den næste store stjerne på den danske dansktop-himmel kan meget vel blive Michael Korup Sørensen, der vandt en talentpris lørdag aften.

Mig og min mentor er en konkurrence, der er blevet til for at promovere en ny generation af dansktop-kunstnere til at træde i fodsporene på store navne som Birthe Kjær og Richard Ragnvald. Den konkurrence vandt Michael Korup Sørensen fra  Sønderborg.

Hans far, Robert Sørensen, var naturligvis til stede, da konkurrencen blev afgjort lørdag til Dansktop-prisen i Boxen i Herning.

- Der var god stemning og 7.000 mennesker, det var vildt – helt vildt, siger den stolte far til TV SYD.

Lørdagens vinder har dog ikke tid til at hvile på laurbærerne, han lever nærmest livet på landevejen med sin to bands. I løbet af sin karriere har han fået et godt forhold til Johnny Hansen, der er forsanger i bandet Kandis, og det var også ham, der blev Michael Korup Sørensens mentor i konkurrencen.

- Johnny har hjulpet mig rigtig meget. For det første med at få skruet det her nummer sammen, og for det andet hvordan man gør med pladeselskaber her bagefter, siger Michael Korup Sørensen over en telefonforbindelse, da han bliver ringet op af sin far dagen derpå.