TV der bevæger dig

Sønderjysk gigant har arbejde til fyrede Siemensmedarbejdere

Linak på Als udvider og etablerer i hundredevis af nye arbejdspladser i den nye fabriksbygning Runde To. Blandt andet til glæde for de fyrede ansatte på Siemens Flow Instruments i Ragebøl. Foto: Linak

110 medarbejdere mister deres job, når Siemens Flow Instruments lukker. Foto: Hans Lausten, TV SYD

1 af 2

Linak på Als har lige nu 15 ledige funktionærjob klar – og der er flere på vej i det nye år.

Siemens Flow Instruments lukker sin afdeling i Ragebøl ved Sønderborg, og det betyder, at 110 medarbejdere snart står uden job. Men der er godt nyt til nogle af de fyrede ansatte.

- Der er masser af muligheder her hos Linak for dygtige Siemensfolk. Vi har masser af ledige funktionærstillinger - alene 15 lige nu - og en masse flere i pipeline, siger personalechef Lars Uhd Nørgaard til JydskeVestkysten.

De ekstra stillinger opstår i det nye år, når Linak indvier en kæmpe fabriksbygning i Guderup. Den runde bygning på 13.000 kvadratmeter får navnet Runde To.

Vi har masser af ledige funktionærstillinger - alene 15 lige nu - og en masse flere i pipeline.

Lars Uhd Nørgaard, personalechef, Linak

- Vi ansætter folk henad vejen i takt med, at behovet efter vores produkter stiger. Runde To er bygget til fremtidig vækst, forklarer personalechefen.

Linak er de seneste tre-fire år vokset med 50-60 ansatte i Guderup hvert år. Siden januar er der kommet 50 nye til i koncernens hovedsæde.

Ejer og administrerende direktør Bent Jensen har tidligere sagt, at han forventer, at der over de næste fem år vil komme 200-500 flere ansatte i Guderup, hvor i dag halvdelen af koncernens godt 2.000 medarbejdere har deres daglige gang. Især funktionærer som ingeniører og salgsfolk, men også folk i produktionen. 

Læs også Sønderborg står klar til at hjælpe fyrede Siemens-medarbejdere

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden