Sønderjysk gigant har arbejde til fyrede Siemensmedarbejdere

Linak på Als har lige nu 15 ledige funktionærjob klar – og der er flere på vej i det nye år.

Siemens Flow Instruments lukker sin afdeling i Ragebøl ved Sønderborg, og det betyder, at 110 medarbejdere snart står uden job. Men der er godt nyt til nogle af de fyrede ansatte.

- Der er masser af muligheder her hos Linak for dygtige Siemensfolk. Vi har masser af ledige funktionærstillinger - alene 15 lige nu - og en masse flere i pipeline, siger personalechef Lars Uhd Nørgaard til JydskeVestkysten.

De ekstra stillinger opstår i det nye år, når Linak indvier en kæmpe fabriksbygning i Guderup. Den runde bygning på 13.000 kvadratmeter får navnet Runde To.

quote

Vi har masser af ledige funktionærstillinger - alene 15 lige nu - og en masse flere i pipeline.

Lars Uhd Nørgaard, personalechef, Linak

- Vi ansætter folk henad vejen i takt med, at behovet efter vores produkter stiger. Runde To er bygget til fremtidig vækst, forklarer personalechefen.

Linak er de seneste tre-fire år vokset med 50-60 ansatte i Guderup hvert år. Siden januar er der kommet 50 nye til i koncernens hovedsæde.

Ejer og administrerende direktør Bent Jensen har tidligere sagt, at han forventer, at der over de næste fem år vil komme 200-500 flere ansatte i Guderup, hvor i dag halvdelen af koncernens godt 2.000 medarbejdere har deres daglige gang. Især funktionærer som ingeniører og salgsfolk, men også folk i produktionen.