Sønderjysk sensation mod AG København

I en stopfyldt Humlehøjhal i Sønderborg spillede SønderjyskE onsdag aften sensationelt uafgjort 30-30 mod AG København i herrernes håndboldliga.

AG København led dagen efter fyringen af trænerne Søren Herskind og Klavs Bruun Jørgensen sæsonens første pointtab, da det på udebane blev uafgjort 30-30 mod Sønderjyskes oprykkere.

Tirsdag skilte AG Københavns sig af med to tredjedele af sin trænertrio, fordi kemien mellem Magnus Andersson på den ene side og Søren Herskind og Klavs Bruun Jørgensens på den anden aldrig kom til at fungere.

Magnus Andersson havde derfor det fulde ansvar som cheftræner onsdag aften mod Sønderjyske.

AG København indledte - som det er sket flere gange i denne sæson - kampen med at komme bagud, og allerede efter 10 minutter havde Sønderjyske bragt sig foran med fire mål.

Derfra fortsatte det nogenlunde jævnbyrdigt i resten af første halvleg, og Sønderjyske gik til pause med en føring på 19-15.

Fra anden halvlegs start fik AG København dog halet ind på Sønderjyske, og der gik heller ikke lang tid, før der var bragt balance i tingene. Mikkel Hansen udlignede til 21-21 efter cirka 40 minutter.

Derefter lignede det AG København classic, hvor holdet med en god præstation i anden halvleg ville sikre en komfortabel sejr.

Til stor jubel for de 1100 tiskuere ville Sønderjyske det anderledes og bragte sig hurtigt foran med tre mål. AGK kom en smule igen, og kampens slutning blev meget spændende, hvor stillingen var helt lige med kun et par minutter igen.

Det holdt kampen ud, og dermed fik begge hold et enkelt point.

Kolding er nu i hælene på AG København

KIF Kolding vandt som ventet ude over Nordsjælland Håndbold.

Her blev det 28-22 til Kolding, som nu kun er to point efter AG København, der topper ligaen.