Sønderjyske-anfører: Det ligner en ny overlevelseskamp

Henrik Hansens nye kontrakt med Sønderjyske blev offentliggjort fredag. Søndag kom der dog lidt skår i glæden.

Sønderjyske-anfører Henrik Hansen kan godt frygte at Sønderjyske kommer til at kæmpe med for overlevelse i denne sæson i Superligaen.

Holdet fra Haderslev tabte søndag 0-3 hjemme til oprykkerne fra Viborg FF og har fem point efter de første fem spillerunder.

- Vi fik en god sæsonstart og spillede et par gode kampe, men som tingene ser ud lige nu efter de to sidste kampe, så skal vi igen kæmpe med om at undgå nedrykning, siger Henrik Hansen.

- Vi er dog relativt hårdt ramt af skader, og det gør det meget svært at vurdere vores styrke, og hvordan vi står i forhold til tidligere sæsoner, siger han.

På sigt vil Henrik Hansen gerne være med til at etablere Sønderjyske som et hold, der ikke skal kæmpe med om nedrykning. Han kom til Sønderjyske i 2010, og siden da er der sket en masse fremskridt.

- Jeg synes, at vi har bygget en masse på de seneste år, og vi har stadig ambitioner om at bygge lidt på hele tiden. Det ville være rart at kunne spille sig fra nedrykning lidt før på sæsonen, siger Henrik Hansen.

Tidligere på måneden blev det første spadestik til udvidelsen af Haderslev Fodboldstadion taget.

- Et af de næste skridt for klubben er udvidelsen af stadion. Det er nødvendigt, hvis vi også skal udvikle os sportsligt. Det hænger sammen, siger den 34-årige anfører, der har kontrakt frem til sommeren 2015.

- Jeg har allerede taget det første trænerkursus, men alle siger, at det er sjovest at spille. Første prioritet er da også at spille så længe som muligt, siger Henrik Hansen.