TV der bevæger dig

Sønderjyske dummede sig

Sønderjyske havde chancer nok til at vinde en komfortabel sejr over AaB lørdag aften, men i slutminutterne gik det helt galt og holdet endte med at tabe 1-2 mod et effektivt og heldigt AaB-hold.

Derfor er skuffelsen stor hos sønderjydernes træner Lars Søndergaard, der mener, at hans hold gjorde det flot på Nordjyske Arena i Aalborg.

- Det er egentlig såre enkelt. De scorede to mål, som de ikke burde score. Vi var langt bedre end dem. Vi gjorde mange ting rigtigt, men vi scorede bare ikke målene, siger Lars Søndergaard til TV2 Sport.

Vi dummede os

Niels Lodberg bragte Sønderjyske foran i det 72. minut, og da var det svært at få øje på en AaB-sejr, men gæsterne havde knapt fået armene ned, før Patrick Kristensen havde udlignet.

- Vi dummede os ved, at vi lukkede dem ind i kampen igen lige efter vores 1-0-scoring. På det tidspunkt skulle vi endda have ført med flere mål.

- Men vi må tage de gode ting med. Kan vi tage den samme indsats med i de kommende kampe, så kommer målene også. Det er ikke fordi, vi er umulige foran mål. Der var nogle marginaler, der ikke var med os i dag, siger Lars Søndergaard.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden