TV der bevæger dig

SønderjyskE er for alvor i bundstrid

Kun 1900 tilskuere havde fundet vej til Haderslev Stadion søndag til kampen mod FCK. (arkivfoto)

SønderjyskE tabte 1-2 til FC København søndag efter føring 1-0 ved pausen. AC Horsens tabte 2-0 til Brøndby, der nu ånder SønderjyskE i nakken i bunden af superligaen.

På en mere end almindelig mørk, blæsende og regnfuld eftermiddag var der dog småt med godt spil at varme sig på i første halvleg for de blot 1903 tilskuere i Haderslev.

SønderjyskE kunne efter en halv times spil bringe sig foran, da en velspillende Lasse Vibe erobrede bolden omkring midten af banen, trak fra sin direkte modstander og spillede Eyjólfur Hédinsson helt fri i venstre side. 1-0.

På det tidspunkt viste hjemmeholdet fine takter i kontraspillet - blandt andet da Henrik Hansen sparkede på ydersiden af stolpen - mens FCK'erne brugte deres boldovertag på at spille sidelæns i den kraftige vind.

Hvad gæsterne manglede af farlighed før pausen, viste de til gengæld fra anden halvlegs start.

Kort efter at SønderjyskE sparkede et indirekte frispark fra straffesparkpletten i en 11 mand stor FCK-mur, kunne Rùrik Gislason spurte sig fri i højre side, lægge et perfekt indlæg til en fremstormende Andreas Cornelius, der sikkert sendte bolden ind til 1-1.

Nogen skøn affære blev kampen aldrig på den drivvåde bane. Men alligevel var det til tider ret underholdende med chancer til begge hold.

Et kvarter før tid blev det Andreas Cornelius, der med sin anden scoring bragte FCK i front på et veludført frispark og reelt lukkede kampen.

SønderjyskE har nu tabt otte hjemmekampe i træk i Superligaen og er for alvor blandet ind i bundstriden.

Brøndby haler ind på SønderjyskE

Der er nemlig nyt håb for Brøndby i bunden af Superligaen, efter at holdet på hjemmebane slog AC Horsens med 2-0. Brøndby kom et stykke tættere på overlevelse i Superligaen med de tre point.

Sejren blev skabt på en flot og velspillet anden halvleg af Brøndby, hvor Dennis Rommedahl og Simon Makienok Christoffersen sørgede for målene.

Der var blot dukket 5299 tilskuere op til kampen. Det var det laveste tilskuerantal for Brøndby på hjemmebane i Superligaen siden hjemmekampen mod Ikast i juni 1994.

Brøndby avancerer en enkelt plads i bunden af rækken, hvor Silkeborg nu er nummer sjok med 14 point. Brøndby har 16 point og er nu kun et point efter Sønderjyske over nedrykningsstregen.

AC Horsens er nu nr. syv med syv points ned til nedrykningsstregen og Brøndby.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden