Sønderjyske er tilfredse med europæisk lodtrækning

Mandag blev norske Strømsgodset IF trukket ud som Sønderjyskes første modstander i Europa League.

De berømte lodtrækningskugler blev blandet mandag i Schweiz. Op af bowlen kom numrene, der matchede Sønderjyske og norske Strømsgodset IF i Europa League.

Det kan blive to fifty-fifty-kampe, og vi har gode muligheder for at forberede os.

I Haderslev kender de ikke det norske hold særligt godt, men er tilfredse med lodtrækningen.

- Det er en fin lodtrækning. Vi skal ikke rejse så langt, og vi har mulighed for at komme op og se dem spille. De går nemlig i gang før den danske Superliga. Samtidigt er det er spillestil, som vi kender, siger assistenttræner Peter Enevoldsen til TV SYD.

Han glæder sig over at spillerstammen i superligaklubben i Haderslev er intakt, men ved også, at der kan ske meget inden transfervinduet lukker i august.

Spillerne fulgte lodtrækningen på mobil.

- Det er rigtigt sjovt at prøve at være med i de europæiske lodtrækninger. Så jeg håber, at der kommer mange flere, fortæller angriber Tommy Bechmann til TV SYD.

Sønderjyskes sølvvindere træder ind i anden runde. Første kamp spilles i Haderslev den 14. juli. Returkampen spilles 21. juli i Norge.

- Det kan blive to fifty-fifty-kampe, og vi har gode muligheder for at forberede os, slutter Tommy Bechmann.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.