TV der bevæger dig

Sønderjyske fik klø af AGF

Sønderjyske kunne ikke fortsætte den gode stime mod AGF. Lørdag eftermiddag blev det til et 0 - 3 nederlag på hjemmebane.

Efter en halvsløj start på sæsonen er AGF for alvor kommet op i gear, og lørdag gik det ud over Sønderjyske, som blev besejret 3-0 på hjemmebane - og igen blev islandske Aron Johannsson hyldet som målhelt.

Sejren sender aarhusianerne op på andenpladsen i Superligaen, hvor de blot er fire point efter FC København.

For Sønderjyske, som ellers havde en flot sæsonstart, går det derimod stik modsat - mod bunden. Det er holdets femte hjemmenederlag i træk.

AGF indledte passivt, og Sønderjyske, som var uden den karantæneramte anfører Henrik Hansen, havde også svært ved at finde formlen.

Åbningen på kampen kom ved en noget tilfældig tackling af AGF'eren Osama Akharraz i feltet, hvilket gav udeholdet et straffespark, som Superligaens topscorer Aron Johannson sparkede sikkert i mål til 1-0-føring.

Det er sjette kamp i træk, at islændingen sender bolden i nettet for AGF, som fredag forlængede hans kontrakt til sommeren 2015.

Selv samme Johannson skuffede dog fælt bare fem minutter senere, da han brændte en stor chance, hvor han upresset og tæt på mål sendte bolden forbi rammen.

Kort før pausen sparkede Stephan Petersen udeholdet på 2-0 efter stærkt forarbejde af Casper Sloth, som forleden blev udtaget til landsholdets to kommende VM-kvalifikationskampe af landstræner Morten Olsen.

Adam Eckersley lukkede kampen et kvarter før tid med sin scoring til 3-0 for AGF.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden