Sønderjyske fik storsejr efter nævekamp

Sønderjyske fik tirsdag aften gang i målscoringen, da Herlev blev sendt hjem med en sikker 5-2-sejr. Også Esbjerg hentede en sejr.

Tilskuerne fik mål, flotte detaljer og et par nævekampe i den til tider ganske underholdende kamp, der bød på hele 143 udvisningsminutter.
Gæsterne fik to gange reduceret, men et vigtig perlemål af Greg Gibson og en elegant scoring i undertal af Thomas Spelling sørgede for, at gæsterne aldrig kom tæt på.

Esbjerg tog endnu et skridt i jagten på en top 4-placering, da man tirsdag aften hentede årets syvende sejr ud af otte mulige. Kollektivet besejrede Rungsted med 3-1, da Esbjerg fik kæmpet sig til en arbejdssejr i en kamp, der var mere spændende end den var velspillet.

. Nordsjællænderne har generelt været stabile hen over hele sæsonen, mens Esbjerg først rigtigt for alvor er begyndt at røre på sig her i 2017, hvor det er blevet til 19 points ud af 21 mulige.

Ligaens tre øverste pladser ser ud til at være fordelt. Til gengæld er der hård kamp om at slutte bedst blandt holdene på fjerde- til ottendepladsen. De fem hold har mellem 58 og 55 point med mellem ni og 11 kampe tilbage af grundspillet.

Med sejren indtager Sønderjyske nu den fjerdeplads, der giver hjemmebanefordel i en eventuelt syvende kamp i første runde af slutspillet.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.