TV der bevæger dig

Sønderjyske fik vigtig sejr

Der skal point på tavlen i Sønderjyskes sidste to kampe, så man har det bedst mulige udgangspunkt i foråret.

Fredag aften fik Sønderjyske sat en stopper for stimen med seks nederlag i træk, da de hjemme slog Esbjerg med 1-0. Dermed har man nu minimeret afstanden til stregen til fire point, så sejren var en lettelse for sportschef Ole Nielsen.

- Det var en af de rigtigt vigtige sejre. Det handler om at få skrabet mange point sammen i efterårets sidste kampe, så sejren over Esbjerg var rigtig vigtig, da vi dermed holder lidt snor i den store gruppe lige over stregen, siger Nielsen.

- Der skal gerne point på kontoen i de sidste to kampe også, men jeg vil ikke sætte antal på. Jo tættere vi kommer på de hold over os, jo større mulighed er der for at hente dem i foråret.

Træner Lars Søndergaard er enig i, at der skal flere point på tavlen før vinterpausen, for at sønderjyderne kan tro mest muligt på overlevelse i Superligaen.

- Kan vi vinde en kamp mere, eller måske få fire point i de sidste to kampe, så ser det rigtig godt ud i forhold til at have kontakt, men det bliver ved med at kræve hårdt arbejde, siger træner Lars Søndergaard.

Blot 14 gange har Sønderjyske scoret i efteråret, og det er ifølge sportschefen et problem.

- Vi har haft alle vores fem angribere ude med skader samtidig, og det har været hårdt for os. De er kommet drypvis tilbage, men ikke i topform. Det er noget af det, der har gjort rigtig ondt på os, siger Nielsen.

Spørgsmål: Betyder det, at du skal på angrebsindkøb i januar?

- Nu spiller vi de sidste to kampe, og så evaluerer vi efter dem. Så må vi se, hvad vi kan gøre med vores setup, siger sportschefen.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden