Sønderjyske forlænger med forsvarsklippe og målmand

Forsvarsspilleren Frederik Børm og målmand Thorsten Fries har nu forlænget deres kontrakter med Sønderjyske herrehåndbold frem til henholdsvis 2020 og 2019.

Den 105 kilo tunge streg- og forsvarsspiller Frederik Børm er med familien faldet rigtig godt til i Sønderborg, og han ser frem til yderligere tre sæsoner i lyseblåt.

–  Rollen på holdet tiltaler mig meget og motiverer mig til at yde det maksimale for, at vi som klub og hold præsterer. Derudover er det et stort privilegium at kunne fortsætte med at spille foran Danmarks absolutte bedste hjemmebanepublikum, siger Frederik Børm til Sønderjyskes hjemmeside

quote

Det et stort privilegium at kunne fortsætte med at spille foran Danmarks absolutte bedste hjemmebanepublikum

Frederik Børm, forsvarsspiller, Sønderjyske herrehåndbold

Mens 28-årige Børm har masser af rutine, så er det kun en uge siden, at Thorsten Fries fejrede sin 24ende fødselsdag. En målmand med en spændende fremtid foran sig. 

– Jeg har udviklet mig meget på mit spil og som menneske i min tid i klubben, og jeg håber, jeg kan fortsætte den udvikling og bidrage til mange sejre. Og så er det jo altid fantastisk at kunne få snakket lidt sønderjysk, siger Thorsten Fries.