TV der bevæger dig

Sønderjyske forlænger med topscorer

Kenneth Fabricius - forlænger med Sønderjyske.

Kenneth Fabricius har skrevet under på en ny kontrakt med Sønderjyske, så han bliver i klubben til 2014.

I bestræbelserne på at bide sig fast i toppen af dansk fodbold, har Superligaklubben sønderjyske forlænget aftalen med angriberen Kenneth Fabricius.

Den 29-årige angriber havde oprindeligt kontraktudløb til sommer, men har er nu bundet til klubben frem til sommeren 2014, hvilket glæder sportschef Ole Nielsen.

Kulturbærer

- Det er utrolig positivt, at vi nu har fået en aftale på plads med vores topscorer for de næste tre et halvt år.

- Kenneth er jo sønderjyde og en af kulturbærerne i det sønderjyske fodboldprojekt. Med denne glædelige forlængelse har vi fået en vigtig brik på plads i den fortsatte udvikling af vort fodboldprojekt, siger han i en pressemeddelelse.

Glad for at blive i landsdel

Kenneth Fabricius har spillet i Sønderjyske siden 2006. Før det optrådte han for Viborg og Silkeborg. På familiens vegne glæder han sig over at kunne blive i Sønderjylland.

- Vi er som familie glade for, at vi kan blive i området. Rent sportsligt synes jeg, at klubben har udviklet sig rigtig meget både organisatorisk og spillemæssigt igennem de knap 5 sæsoner, jeg har været i klubben.

- Grundstammen på holdet har med få undtagelser også længerevarende aftaler med klubben, så jeg tror på, at vi kan fortsætte den gode udvikling, siger han i pressemeddelelsen.

Sønderjyske ligger i øjeblikket nummer syv i Superligaen med 22 point. Det er fem point mere end Esbjerg, der ligger under nedrykningsstregen.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden