TV der bevæger dig

Sønderjyske forstærker sig med nigeriansk VM-spiller

Erfarne Rabiu Afolabi har sluttet sig til nedrykningstruede Superliga-klub Sønderjyske klub, som han spiller for resten af sæsonen.

Den nedrykningstruede superligaklub Sønderjyske forstærker sig i kampen for at undgå degradering til den næstbedste række.

I dag har klubben meddelt, at den har skrevet kontrakt med den nigerianske forsvarsspiller Rabiu Afolabi, der spiller i Haderslev i resten af denne sæson.

32-årige Afolabi har haft en flot karriere med klubber som Standard Liege, Sochaux, Red Bull Salzburg og AS Monaco blandt de tidligere arbejdsgivere.

- Vi får i Rabiu Afolabi en spændende spiller med et fantastisk CV. Vi har set ham an i nogle dage på træningsbanen, hvor vigtigste fokus har været at vurdere hans fysiske form, forklarer sportschef Ole Nielsen i en pressemeddelelse.

Afolabi har spillet 20 landskampe for Nigeria og var med i VM-truppen i både 2002 og 2010, men har været uden klub, siden hans kontrakt med Monaco udløb sidste sommer.

Han beskrives som en hurtig forsvarer med styrke i hovedspillet, og han kan få debut allerede på mandag, hvor Sønderjyske møder Esbjerg i et vigtigt bundslag.

- Jeg har fået et fantastisk godt indtryk af klubben. Her er atmosfære og et godt omklædningsrum, hvor alle har taget flot imod mig, siger Rabiu Afolabi.

- Sønderjyske giver mig en spændende mulighed for at vise mig frem. Prioriteterne er, at klubben skal blive i Superligaen, og så taler vi om de fremtidige muligheder efter sæsonen, lyder det fra den nye Sønderjyske-spiller.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden