TV der bevæger dig

SønderjyskE gjorde det igen!

02:11

Daniel Jensen og SønderjyskE er fri af nedrykningsfaren. Foto: Annemette Stollig Foto: Annemette Stollig

1 af 2

SønderjyskE sikrede sig med en sejr på 3-0 over AGF i Aarhus overlevelse i superligaen og sendte dermed aarhusianerne ned i 1. division.

SønderjyskEs mål blev scoret af Hallgrim Jonasson, Tommy Bechmann og Rubin Okotie.

AGF var inden kampen pisket til at vinde, hvis de skulle kunne overleve i Superligaen. Det lykkedes dog ikke for aarhusianerne, der dermed led sit 10. Superliga-nederlag i træk.

SønderjyskE lurede igennem hele kampen på kontraangreb, men det blev to dødbolde, der afgjorde søndagens kamp.

Kort inden første halvleg blev fløjtet af, bragte SønderjyskE sig i front. Målet kom i stand efter hjørnespark, hvor bolden efter lidt klumpspil endte hos Hallgrim Jonasson, som sparkede Sønderjyderne i front.

Sejren blev cementeret efter en times spil, da Tommy Bechmann bragte Sønderjyske foran 2-0. Endnu en gang kom målet i stand efter et hjørnespark og en omgang klumpspil, og dermed var kampen reelt afgjort

Dybt inde i dommerens scorede Rubin Okotie til 3-0, og udstillede dermed totalt AGF på hjemmebane.

SønderjyskE levede med sejren op til prædikatet om, at sønderjyderne aldrig giver op trods en håbløs placering som bundhold det meste af sæsonen.

- Vi har bare det liggende dybt i os, at vi kæmper til det sidste for vores chance og vi har livsvigtig erfaring i at håndtere presset som nedrykningstruet, siger SønderjyskEs Henrik Hansen til TV SYD efter kampen.

Esbjerg igen klar til Europa

Med en sejr på 2-1 over OB i Odense er Esbjerg fB nu sikre på at komme til at spille kvalifikationskampe til Euro League, som vestjyderne jo denne sæson fejrede så store triumfer i.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden