SønderjyskE gjorde det igen!

SønderjyskE sikrede sig med en sejr på 3-0 over AGF i Aarhus overlevelse i superligaen og sendte dermed aarhusianerne ned i 1. division.

SønderjyskEs mål blev scoret af Hallgrim Jonasson, Tommy Bechmann og Rubin Okotie.

AGF var inden kampen pisket til at vinde, hvis de skulle kunne overleve i Superligaen. Det lykkedes dog ikke for aarhusianerne, der dermed led sit 10. Superliga-nederlag i træk.

SønderjyskE lurede igennem hele kampen på kontraangreb, men det blev to dødbolde, der afgjorde søndagens kamp.

Kort inden første halvleg blev fløjtet af, bragte SønderjyskE sig i front. Målet kom i stand efter hjørnespark, hvor bolden efter lidt klumpspil endte hos Hallgrim Jonasson, som sparkede Sønderjyderne i front.

Sejren blev cementeret efter en times spil, da Tommy Bechmann bragte Sønderjyske foran 2-0. Endnu en gang kom målet i stand efter et hjørnespark og en omgang klumpspil, og dermed var kampen reelt afgjort

Dybt inde i dommerens scorede Rubin Okotie til 3-0, og udstillede dermed totalt AGF på hjemmebane.

SønderjyskE levede med sejren op til prædikatet om, at sønderjyderne aldrig giver op trods en håbløs placering som bundhold det meste af sæsonen.

- Vi har bare det liggende dybt i os, at vi kæmper til det sidste for vores chance og vi har livsvigtig erfaring i at håndtere presset som nedrykningstruet, siger SønderjyskEs Henrik Hansen til TV SYD efter kampen.

Esbjerg igen klar til Europa

Med en sejr på 2-1 over OB i Odense er Esbjerg fB nu sikre på at komme til at spille kvalifikationskampe til Euro League, som vestjyderne jo denne sæson fejrede så store triumfer i.