Sønderjyske hænger fast på sidstepladsen

Randers FC vandt 3-1 over Sønderjyske, som med fem nederlag i træk er isoleret på sidstepladsen.

Sønderjyske skulle i aftes forsøge at få kontakt med de øvrige bundhold i Superligaen. Det lykkedes ikke. Sønderjyderne tabte 1-3 på hjemmebane til Randers FC.

Dermed er Sønderjyske fortsat isoleret på sidstepladsen i den bedste danske fodboldrække med 11 point efter 14 spillerunder. De nærmeste hold FC Nordsjælland og Brøndby har 15 point og en kamp på hånden.

I øjeblikket er sønderjyderne hårdt ramt af skader i offensiven, og det betød, at Kenneth Fabricius skulle score målene mod Randers.

Fabricius fik også bolden i nettet efter 10 minutter, men det var i den forkerte ende, da angriberen uheldigt og desorienteret rettede et indlæg fra Mads Fenger af og ind i eget net.

Mads Fenger scorede kort efter et kanonmål, da Randers-forsvarsspilleren igen viste sine offensive kvaliteter. Fenger sendte med et præcist spark bolden op i hjørnet uden chance for Sønderjyskes målmand Marin Skender.

Syv minutter senere fik Bo Storm reduceret til 1-2 for Sønderjyske. Det var Bo Storms første mål i Superligaen i denne sæson, efter at han i sommer skiftede til Haderslev-klubben fra HB Køge.

Sønderjyske var dog ikke i stand til at følge op på Bo Storms enlige mål. Randers stod stærkt defensivt og lod ikke til at være rystet af reduceringen.

Randers havde flere store chancer for at lukke kampen, men angriberne Ronnie Schwartz og Nicolai Brock-Madsen brændte flere oplagte muligheder.

Schwartz fik dog held med en ripost fra Skender og cementerede sejren med målet til 3-1 efter 82 minutters spil.

Randers har nu 18 point efter 14 kampe og kravler lidt væk fra bunden, mens Sønderjyske nu har tabt fem ligakampe i træk.