SønderjyskE havde muligheden for sejr – men fik kun uafgjort

GOG var vært, da Sønderjyske fik uafgjort i en tæt kamp, hvor Sønderjyske havde muligheden for sejr til sidst.

Det var tæt helt til de sidste sekunder, da Sønderjyskes håndboldherrer lørdag gæstede det sydfynske og hjemmeholdet GOG.

Sønderjyske hang ellers bagefter i det meste af kampen, da GOG startede klart bedst. Sønderjyskes forsvar fik ikke fat, og Anders Petersen var prissat i målet. Anerledes stabilt var GOGs forsvar og målmand Frank Mikkelsen, og derfor var værterne foran med 9-4 allerede i starten af kampen.

Sønderjyske kæmpede sig tilbage på 10-9, inden GOG atter trak fra. 17-13 var stillingen ved pausen. Gæsterne skulle derfor forsøge sig med et nyt comeback.

Og det kom i anden halvleg. Forsvaret blev stabiliseret og ind på målet kom en islænding, der tog fra. Sønderjyske kom endda på 23-25, inden GOG spillede mod uafgjort. Med 15 sekunder igen havde Sønderjyske harpikskuglen og chancen – men forspildte den.

Kampen endte 26-26, og de to hold ligger dermed ligeså tæt i ligaen, som de var i kampen: Sønderjyske som nummer syv og GOG som nummer 8.