TV der bevæger dig

Sønderjyske henter back i Herning

Rutineret Herning-spiller skal fremover skøjte i Vojens. Foto: Jan Korsgaard

Selvom sæsonen først lige er afsluttet, er forberedelserne til næste ishockeysæson i fuld gang. Sønderjyske forstærker sig i Herning.

Sønderjyske er netop blevet enig med Rasmus Nielsen, som fra den kommende sæson skifter fra DM sølvvinderne fra Blue Fox Herning. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

Den 25-årige back, der har spillet alle ungdoms- og senior år i Herning, har et spændende CV, hvor han, udover tre DM titler og tre pokaltitler, bl.a. er noteret for et hav af ungdomslandskampe og 46 kampe på det rød-hvide A-landshold.

Sønderjyderne har længe haft et godt øje til den unge back, som adm. direktør Klaus B. Rasmussen kalder en ønskespiller.

- Rasmus Nielsen er trods sin unge alder en spiller med stor erfaring og rutine. Han læser spillet godt og er både hurtig og dygtig på skøjterne. Vi har fulgt med i hans flotte udvikling, og det er derfor en stor glæde, at det lykkedes at få ham til klubben, siger han i enj pressemedelelse.

- Rasmus Nielsen er en ønskespiller til vores defensiv, og vi ser virkelig frem til at præsentere ham i den lyseblå trøje, understreger Klaus B. Rasmussen.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden