TV der bevæger dig

Sønderjyske henter canadisk angriber

Arkivfoto. Med den nye canadiske angriber er den sidste "import-spiller" på plads til holdkortets oversigt over angribere. Foto: Kanut Fotos

Sønderjyske Ishockey skriver kontrakt med ny canadisk angriber.

Med den nye angriber Danny Hobbs fra Canada har cheftræner Dan Cerman nu fået den sidste "import-spiller" på plads til holdkortets oversigt over angribere. Den 27-årige canadier blev i 2007 draftet som nr. 198 i verdens bedste ishockeyliga, NHL, af New York Rangers. Han har siden huseret i East Coast Hockey League og i flere omgange i den stærke, nordamerikanske AHL liga.

- Det er i særdeleshed Danny Hobbs' alsidighed, der gør ham så interessant som spiller. Han kan spille alle tre angriberpositioner i den offensive zone, i rollen som målscorer eller i en defensiv rolle, hvor der skal lukkes af i forsvaret. Han er en type, der kort og godt ikke er bange for at få ”beskidte fingre”, og han altid går hårdt ind i duellerne foran mål, siger cheftræner Dan Ceman i en pressemeddelelse.
 

Canadieren, der er 180 centimer høj og vejer 87 kilo, har kontrakt frem til juli 2017. Han har tidligere spillet i blandt andet Greenville Road Warriors, Elmira Jackals, Evansville Icemen og Binghamton Senators.

Sønderjyske har tidligere meldt ud, at de starter ishockeysæsonen op med syv, udenlandske spillere. Det forventes, at den sidste, udenlandske spiller, en back, er på plads i starten af august.

 

 

 

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden