TV der bevæger dig

Sønderjyske henter Søndergaard som træner

00:25

Lars Søndergaard er SønderjyskEs nye træner.

1 af 2

Superligaklubben Sønderjyske har ansat Lars Søndergaard som ny cheftræner efter Michael Hemmingsen, som er skiftet til nedrykkerne Randers FC. Lars Søndergaard er ansat på en toårig kontrakt.

- Vi får i Lars en dygtig og fagligt kompetent træner, som har trænet på øverste niveau. Han står for de dyder og værdier, som vi lægger stor vægt på i Sønderjyske.

- Han er hårdtarbejdende og har en ydmyg tilgang til tingene. Lars' store erfaring bliver en solid ballast, og hans fodboldfilosofi passer også perfekt til vores koncept, siger sportschef Ole Nielsen til klubbens hjemmeside.

Kommer fra Aab

52-årige Lars Søndergaard har tidligere været cheftræner i AaB, Red Bull Salzburg samt Austria Wien.

- Det er en kæmpe udfordring at skulle stå i spidsen for et superligahold. Jeg har fulgt Sønderjyske, og jeg har været imponeret over den dedikerede tilgang til spillet, som spillerne gang på gang har udvist på banen.

- Vi skal fortsætte det gode arbejde og levere optimalt hver gang, vi går på banen. En vigtig opgave bliver også at fokusere på udvikling af de enkelte spillere på holdet således, at de kan præstere i endnu højere grad for holdet, siger Lars Søndergaard.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden