TV der bevæger dig

Sønderjyske henter stor østriger

Sønderjyske håber, at der igen i næste sæson bliver noget at juble over med nyerhvervelsen Matthias Maak. Arkivfoto.

DM-sølvvinderne fra Sønderjyske forstærker sig med den 24-årige østrigske forsvarsspiller Matthias Maak.

De Sønderjyske fans skal vænne sig til en ny spiller i DM-sølvvindernes bagerste geledder fra den kommende sæson. Det burde dog ikke være til at overse Matthias Maak, som den nyindkøbte østriger hedder, da han med sine 191 cm. rager godt op i landskabet.

Sportschef Hans Jørgen Haysen glæder sig til at se ham i aktion for de lyseblå.

- Det vi har set, sammenholdt med de meldinger vi har fået på Matthias Maak fra Østrig, har været meget opløftende. Han ser god ud med bolden, han er stor og dermed vil han kunne bibringe os noget i duelspillet og det opbyggende spil, fortæller Hans Jørgen Haysen i en pressemeddelelse fra klubben.

Matthias Maak er 24 år, og han har været vikarierende anfører i ligaklubben SV Grödig. Ud over de spillemæssige egenskaber, så har de menneskelige egenskaber også en væsentlig årsag til, at han har skrevet under på en to-årig aftale med Sønderjyske, fortæller sportschefen.

- Han er en type, der gerne tager ansvar i klubben og for sammenholdet. Det er vores fantastiske omklædningsrum, som har været en væsentlig årsag til de flotte, sportslige resultater i den forgangne sæson. Derfor er det altafgørende, at vi henter spillere ind, som kan se sig selv i klubben og som kan identificere sig med vores værdier, understreger Hans Jørgen Haysen i pressemeddelelsen.

Matthias Maak har spillet syv kampe for det østrigske U21 landshold.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden