SønderjyskE i kamp for pokalen

Onsdag aften tørner SønderjyskE og FC Vestsjælland sammen i den første af to semfinaler i DBU-Pokalen. Kampen fløjtes i gang klokken 18 i Slagelse.

Begge hold er opsatte på at jagte en historisk finaleplads til årets finale i DBU-Pokalen, der traditionen tro udspilles i Telia Parken på Kristi Himmelfartsdag i maj måned.

FC Vestsjælland er modstanderen i semifinalen, hvor Lars Søndergaards tropper skal forsøge at fortsætte sin pokaljagt. Og de håber at få et godt udgangspunkt, inden returkampen afvikles i Haderslev to uger senere.

FC Vestsjælland spillede sig til semifinalen ved at sende Brønshøj ud af kvartfinalen, da sønderjyderne sejrede med 1-2 på Tingbjerg Idrætspark, mens de seks uger forinden sendte Brøndby IF hjem med en sejr på hele 4-2 efter forlænget spilletid.

- Det bliver helt sikkert en tæt og intens kamp, som de kampe vi plejer at have mod FC Vestsjælland. Desuden forudser jeg en hårdt kæmpet fysisk kamp, hvor der vil blive gået til vaflerne mellem to fysisk stærke hold. Man skal dog have i baghovedet, at det skal afgøres over to kampe, og det bliver således først endeligt afgjort i Haderslev om fjorten dage, siger cheftræner Lars Søndergaard i en pressemeddelelse.

Her i klippet kan du se SønderjyskE's spillere ankomme og varme op før kampen (varighed 0:37)