TV der bevæger dig

SønderjyskE inviterer til gratis bronzefinale

SønderjyskE kvitterer for den fantastiske opbakning gennem hele sæsonen med at invitere tilskuerne til gratis hockey i forbindelse med bronzefinalen mod AaB Ishockey på lørdag.

- Vi er selvfølgelig skuffede over, at vi ikke kvalificerede os til DM finalerne. På den anden side har SønderjyskE vundet tre mesterskaber, to pokaltitler og spiller med om medaljer for syvende sæson i træk. I samme periode har vi oplevet en helt fantastisk opbakning fra supportere, tilskuere og erhvervslivet. Det siger sdm. direktør i Sønderjysk Elitesport A/S Klaus Rasmussen.

Både stolt og ydmyg

Han er både ydmyg og stolt over opbakningen til landsdelens lyseblå ishockeyprojekt:
- Jeg vil på SønderjyskEs vegne gerne kvittere for opbakningen med at invitere syd ? og sønderjyderne til gratis ishockey i forbindelse med lørdagens bronzefinale mod AaB Ishockey. Man skal kun betale for billetgebyret på nettet eller ved dørene (10 kr. på nettet og 15 kr. ved dørene, først til mølle, Red.). Vi håber, at en fyldt SE Arena vil skabe en festlig og flot ramme for afslutningen af en utroligt spændende sæson.
Samtidigt vil jeg gerne sende en stor og varm tak for opbakningen til alle, der har bidraget til en flot første sæson i SE Arena.

Også på sponsorsiden har SønderjyskE Ishockey oplevet stor tilgang i form af mange nye medlemmer i SønderjyskErhvervsklub.

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu