Sønderjyske jagter udligning – Esbjerg skal følge op på sejr

Fredag aften bliver pucken igen smidt på isen i Granly Hockey Arena, hvor Sønderjyske og Esbjerg Energy kæmper for en sejr i semifinaleserien.

Tirsdag slog Esbjerg Energy Sønderjyskes ishockeymestre 6-4 i SE Arena i Vojens, og på hjemmebane skal esbjergenserne nu forsøge at følge op på sejren.

- Det er rigtigt godt at starte med en udesejr, specielt i Vojens mod netop SønderjyskE. At trække os tilbage med sejren var stort for os. Men det er historie nu og vi glæder os til fredagskampen, siger Esbjerg Energys cheftræner Mark Pederson i en pressemeddelelse.

Cheftræneren peger især på undertalsspillet som en vigtig faktor i fredagens kamp.

- Her er det vigtigt at spille disciplineret og rigtigt, for ellers presser de os i bund og udnytter overtalssituationerne. Så vi skal sørge for ikke at bringe os i undertal mere end højst nødvendigt og håndtere undertalsspillet rigtigt, når de får powerplay, forklarer den canadiske cheftræner.

Kampen bliver spillet klokken 19.30 i Granly Hockey Arena, og Sønderjyske kæmper altså for at bringe sig på 1-1 i kampe, mens Esbjerg Energy kæmper for at bringe sig foran med to sejre mod nul. Det mandskab, som først sejrer fire gange, er klar til finaleserien.