SønderjyskE klar til semifinalen efter dramatisk sejr over Brøndby

SønderjyskE er i semifinalen i landspokalturneringen efter en dramatisk triumf onsdag aften mod Brøndby, der blev sendt hjem fra Haderslev med et nederlag på 4-2 og to røde kort.

Det er 2. gang SønderjyskE kommer så langt i pokalturneringen. I 2011 nåede SønderjyskE også til semifinalen, hvor modstanderen var FCK. Efter to tætte opgør i foråret 2012 gik FCK i finalen på grund af flest udebanemål efter sammenlagt 4-4.

Der var masser af mål, kontroversielle hændelser samt tre røde kort i onsdagens pokalopgør mellem Sønderjyske og Brøndby i Haderslev.

Efter 2-2 i den ordinære spilletid fik Sønderjyske en 4-2-sejr i den forlængede spilletid.

Den tidligere Brøndbyspiller Johan Absalonsen scorede det afgørende 3-2-mål efter 107 minutter, inden Marvin Pourie med sit andet mål i kampen cementerede sejren få minutter senere.

Et kvarter før tid lignede det en afgørelse på kampen, da Brøndbys Dario Dumic klodset fældede en energisk Adama Guira og samtidig begik straffe og modtog rødt kort.

Daniel Jensen brændte dog det efterfølgende straffespark, som uden de store problemer blev snuppet af Brøndby-keeper Lukas Hradecky.

I slutminutterne fik Brøndbys Christian Nørgaard sit andet gule kort, mens Nikolaj Madsen så direkte rødt for hjemmeholdet.

Se målet til 4-2 og tilskuerjubel i optagelser fra SønderjyskE TV her - varighed 25 sekunder: