TV der bevæger dig

Sønderjyske køber ny back i Silkeborg

Nicolaj Ritter skriver her kontrakten under sammen med Hans Jørgen Haysen. Foto: SønderjyskE

Nicolaj Ritter skifter til sølvvinderne på en toårig kontrakt.

Selvom sæsonen kun lige er slut, har Sønderjyske tilsyneladende travlt med at forstærke sig til den kommende sæson.

Klubben henter nu Nicolaj Ritter i Silkeborg IF på en fri transfer, og dermed håber klubben på et stærkt  supplement til venstre back positionen, hvor Marc Dal Hende har spillet med stor succes i dette forår.

- Det er ingen hemmelighed, at vi har været en mand i underskud på back-positionen, og med Nicolaj Ritter får vi flere strenge at spille på, siger sportschef Hans Jørgen Haysen om den nye spiller i en pressemeddelelse.

Nikolai Ritter har spillet på alle ungdomslandsholdene og han har med 136 kampe også været fast mand på holdkortet i Silkeborg.

- Vi har set Nicolaj Ritter mange gange, og er meget tilfredse med det, vi har set. Han er god med bolden, hvilket er en styrke i forhold til det opbyggende spil. Og så slår han nogle gode indlæg.

Han ved også, at han som forsvarsspiller først og fremmest skal kunne forsvare. Udover det rent spillemæssige er han en god fyr, som vi glæder os til at opleve i den lyseblå trøje, siger Hans Jørgen Haysen.

Sønderjyske har også skrevet kontrakt med den 24-årige østriger Matthias Maak samt den tidligere Sønderjyske-spiller Michael Uhre, der kommer fra 1. divisionsholdet Skive.

 

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden