Sønderjyske led bittert nederlag i Rungsted

Manglende effektivitet og et par dumme fejl kostede dyrt for Sønderjyske i Rungsted, der måtte rejse hjem med et nederlag på 4-2.

Sønderjyske spillede nærmest Rungsted bagud af isen i første periode, og en føring på 2-1 var absolut i underkanten. Mark Lee og kædekollega Cory Quirk havde sørget for Sønderjyske-målene inden første pause, men der var chancer nok til en del flere.

I anden periode kom Rungsted bedre med og fik endda udlignet i undertal.

Udligningen gav Rungsted momentum, og i tredje periode lå kampen og vippede frem og tilbage, indtil Kangasniemi fuldbyrdede sit hattrick. I slutminutterne blev Joni Myllykoski taget ud af målet, men det hjalp ikke, og Rungsted scorede i stedet til slutresultatet.

- Første periode er noget af det bedste, som vi har spillet i lang tid. Vi lukker dog Rungsted ind i kampen på personlige fejl. Og så skal vi score mere end to mål, når vi har så mange skud og ikke mindst gode målchancer, siger cheftræner Dan Ceman  til Sønderjyskes hjemmeside.

Frederikshavn topper fortsat Metal Ligaen, efter at holdet tirsdag vandt 4-1 ude over Herning Blue Fox. Frederikshavn har 77 point, fire point flere end Sønderjyske.

Fredag aften møder Sønderjyske hjemme  Gentofte, der kommer til SE Arena i Vojens med tre sejre i de sidste fire kampe.