TV der bevæger dig

Sønderjyske måtte se sig slået af Skjern

Betænkelige miner hos både sønderjyskes spillere og træner under en time out tirsdag aften mod Skjern. Foto: Frank Cilius, Scanpix

Sønderjyskes håndboldherrer tabte tirsdag aften hjemme i Skansen i Sønderborg med 29-21 til Skjern - og halser fortsat bagefter i kampen om at nå slutspillet. Onsdag aften spiller KIF Kolding København mod THH Holstebro.

Trods støtten fra et entusiastisk publikum i Skansen i Sønderborg formåede Sønderjyske kun i kampens første fjerdedel at skabe en lige kamp.

I slutningen af første halvleg scorede Skjern syv gange på stribe og forvandlede 8-8 til en 15-8-føring, som ødelagde både stemning og optimisme hos sønderjyderne.

Sønderjyske tabte med nederlaget endnu et skridt i kampen om at nå blandt de otte, der sikrer sig en plads i slutspillet og må foreløbig nøjes med 10.-pladsen med 16 point.

KIF Kolding København, der på det seneste både har slået Skjern og spillet lige op med SC Magdeburg i EHF-cuppen,  møder TTH Holstebro i aften i Brøndby. Kampen kan følges på TV 2 Sport fra kl. 20.30.

 

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu