Sønderjyske misser førsteplads efter rædselshalvleg

Håndboldmændene fra Sønderjyske var tæt på ligaens førsteplads, men i stedet tabte de.

Det så længe rigtig godt ud for de lyseblå for Sønderjyske, da de på hjemmebane mødte Århus Håndbold. Men i løbet af de sidste tyve minutter forpassede deres mulighed for – overraskende – at snuppe håndboldligaens førsteplads.

Efter få minutter af kampen fik Sønderjyske momentum og opbyggede en klar føring mod et Århus-mandskab, der hele tiden var et par mål bagefter i første halvleg. Ved pausen førte Sønderjyske med tre mål.

Anden halvleg startede planmæssigt for Sønderjyske, men ved 24-19 ændrede kampen udtryk. Erik Vejes tropper begyndte at spille syv mod seks og scorede fem gange i streg. Med til historien hører også, at de lyseblå håndboldmænd begyndte at brænde oplagte chancer.

Sønderjyske knækkede til sidst, og de endte med at tabe 27-31.

Anerledes positivt kan Ribe-Esbjerg se tilbage på deres præstation søndag. Her mødte de GOG på hjemmebane. Kampen endte med en storsejr med cifrene 33-23 til Ribe-Esbjerg, der dermed spiller sig op på ligaens 6. plads. Sønderjyske er aktuelt placeret på ligaens tredjeplads.