Sønderjyske misser pokalfinalen

Trods en 1-0 sejr og chancer til flere mål må holdet sige farvel til pokaldrømmen.

Selvom Sønderjyske her til aften spillede en god kamp mod FC Vestsjælland, så lykkedes det ikke at hente sjællændernes 2-0 forspring fra den første kamp.

Sønderjyske fik eller en drømmestart med Johan Absalonsens scoring efter bare 5 minutters spil.

Men trods et overtag og flere gode muligheder bliver det ved det ene mål i første halvleg.

I anden halvleg tilspiller Sønderjyske sig til flere gode muligheder. Silas Songani har et skud på overliggeren og både Pierre Kanstrup og Marvin Pourie har mulighederne for at score et mål og tvinge kampen ud i forlænget spilletid.

Det lykkedes ikke og FC Vestsjælland er dermed i pokalfinalen.

I morgen torsdag er det så EFBs tur til at forsøge at spille sig i finalen. Esbjerg møder FC København på hjemmebane.

Den første kamp sluttede 1-1.