Sønderjyske og Esbjerg Energy tørner sammen i Vojens

Efter halvanden uges pause på grund af landskampe er der atter gang i den hjemlige turnering - og tirsdag aften er der lokalopgør i Vojens mellem Sønderjyske og Esbjerg Energy.

De to hold kæmper om at få kontakt med midterfeltet i tabellen. Sønderjyderne er placeret på en øjeblikkelig ottendeplads i ligaen med 14 point efter 12 kampe. Esbjerg er nummer ni med 12 point efter 11 kampe

Mens Sønderjyske gik til  pausen med en stigende formkurve via point tre kampe i træk, så løb Esbjerg ind i et par nederlag i ugen inden.

– Vi skal bygge videre på de gode takter og den positive atmosfære i omklædningsrummet. Vi møder et sultent Esbjerg-hold som helt sikkert vil bruge pausen til at få en ny start og få vendt stimen, siger Sønderjyske-cheftræner Dan Ceman til Sønderjyskes hjemmeside.

quote

Vi møder et sultent Esbjerg-hold

Dan Ceman, cheftræner, Sønderjyske

- Der er selvfølgeligt en form for pres på os. Vi er forsvarende danske mestre. Vi skal være bedre placeret i tabellen end vi er nu. Men jeg er helt sikker på, at det nok skal komme. Vi skal nok finde formen inden for de nærmeste kampe, understreger Energy-backen Jannik Christensen på Esbjergs Energys hjemmeside.

Dørene åbner kl. 19.30, og der er kampstart kl. 20.30 i SE Arena i Vojens.